Mediator Tiel

Op een goede manier uit elkaar

Scheiden op een goede manier, is voor beide partijen het beste uitgangspunt. Zeker wanneer je samen een of meerdere kinderen hebt, is dit belangrijk. Mediator Rotterdam betrekt de kinderen ook bij een scheiding, tenslotte krijgen zij ook met bepaalde dingen te maken. Door te praten met de kinderen, is er een goed beeld wat de kinderen wel en niet willen en hoe zij de toekomst zien. Het is van het grootste belang, dat de ex partners op goede voet staan om geen spanningen te veroorzaken waar de kinderen de dupe van zijn.

Financieel en juridisch goed geregeld

Wanneer je een mediator Assen in de hand neemt, weet je zeker dat zowel juridisch als financieel je zaken goed worden geregeld. Zeker wanneer je samen een huis hebt gekocht, moet hiervan de afwikkeling in goede banen worden geleid. Wie blijft er in het huis wonen, of misschien moet het huis wel worden verkocht. Allemaal belangrijke punten die worden doorgenomen, en met goed overleg worden beslist. Een mediator is altijd neutraal, en zal de regels en wetten hanteren die voor beiden gelden. Op deze manier krijg je waar je recht op hebt, en kun je op neutrale voet verder met elkaar.

Mediator Tiel

Stap voor stap 

Soms die je door de bomen het bos niet meer, er komt veel op je af bij een scheiding. Dan hebben we het nog niet over de emotionele kwesties, een mediator Tiel neemt stap voor stap alles door wat nodig is om de scheiding in goede banen te leiden. Op deze manier wordt alles langzaam maar zeker voor je duidelijk, en hoef je geen zorgen te hebben over alle zaken die geregeld moeten worden. Of het nu om financiële kwesties gaat, of het regelen van andere wettelijk vastgelegde regels. Een mediator helpt jou en je partner, door de puntjes op de i te zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.